Europa 2 - Maxximum muziky

Takmer sa to skončilo katastrofou: Princa Harryho a Meghan Markle naháňali paparazzi

Svet obletela informácia o tom, že prince Harry a jeho manželka Meghan Markle boli súčasťou naháňačky. V autách ich mali prenasledovať paparazzi a takmer to skončilo tragicky. Pri tejto informácii sa mnohým vynorila spomienka na to, ako v roku 1997 tragicky zomrela Princezná Diana. Matka Williama a Harryho zomrela pri autonehode v Paríži po tom, ako sa jej šofér snažil striasť neodbytných novinárov.

„V utorok boli vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu i pani Raglandová zapojení do takmer katastrofálnej automobilovej naháňačky zo strany agresívnych paparazzov,“ uviedol ich hovorca vo vyhlásení pre magazín PEOPLE. Zároveň dodal, že neunavné prenasledovanie malo trvať viac ako dve hodiny a malo za následok niekoľko ohrození, do ktorých boli zapojení aj ostatní vodiči, chodci a dvaja príslušníci newyorskej polície.

Chceli sa len dostať domov

Naháňačka sa zomlela potom, ako sa Meghan, Harry a Meghanina matka vracali zo súkromnej rezidencie ich priateľa, kde bývali po tom, ako boli na odovzdávaní cienWomen of Vision Awards 2023: Celebrating Generations of Progress & Power. Ich účasť na tejto udalosti však nebola náhodná. Meghan získala ocenenie za jej globálne posilnenie ohľadne postavenia žien, píše portál ew.com.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach