Europa 2 - Maxximum muziky

Speváčka Kelis, ktorá sa preslávila hitom Milkshake, má chodiť so 72-ročným hercom

Je toto nový celebritný párik? 43-ročná speváčka Kelis, ktorá má na svojom konte mnoho hitov, má údajte tvoriť pár s takmer o 30 rokov starším hercom Billom Murrayom. Zdá sa, že veľký vekový rozdiel je teraz in, pretože nie sú prvým párom, ktorý si z toho ťažkú hlavu nerobí. Cher donedávna tvorila pár s o 40 rokov mladším umelcom a údajne aj Madonna má zálusk na zajačikov.

Speváčka pôsobí na hudobnej scéne od roku 1997, avšak mileniáli ju poznajú najmä vďaka skladbe Milkshake, ktorá vyšla pred 20 rokmi. Aj napriek tomu je stále obrovským hitom a keď niekde zaznie, parket praská vo švíkoch.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Herec sa preslávil v známej snímke Krotitelia duchov, ktorá uzrela svetlo sveta v roku 1984. V roku 2003 si zahral vo filme Stratené v preklade. Za túto úlohu bol dokonca nominovaný na Oscara. Naposledy si zahral vedľajšiu úlohu v marvelovke Ant-Man a Wasp: Quantumania. 

Aj napriek tomu, že dvojica bola spolu odfotografovaná, ani jeden z nich nepotvrdil, ale ani nevyvrátil, či sú skutočne spolu. Ak skutočne tvoria pár, vekový rozdiel im zjavne neprekáža. Herec má z predchádzajúceho manželstva 6 synov a Kelis zažíva smutné obdobie, z ktorého ju možno práve herec vytiahne. Kelisin manžel minulý rok prehral svoj boj s rakovinou. Zosobášení boli od roku 2014, píše portál pagesix.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach