Europa 2 - Maxximum muziky

Herec, ktorý hviezdil vo filme 21 Jump Street, sa stal otcom!

Známy herec Jonah Hill, ktorý si zahral po boku Channinga Tatuma vo filme 21 Jump Street či s Leonardom DiCapriom v snímke Vlk z Wall Street, sa stal otcom. Jeho prvorodené dieťa priviedla na svet priateľka Olivia Millar. O prírastku sa v médiách špekulovalo niekoľko týždňov a začiatkom júna sa táto informácia potvrdila.

Portál metro.co.uk informuje, že 39-ročný herec sa pred pár týždňami nezúčastnil sestrinej svadby, a tak si mnohí šuškali, že tehotenstvo sa blíži ku koncu, ak už dieťatko aj nie je na svete. To, že herec je už otcom, potvrdil jeho hovorca pre portál people.com, avšak neudal pohlavie ani meno dieťatka.

Dvojica mala údajne spolu začať randiť minulé leto, avšak žiadne podrobnosti o ich vzťahu nie sú známe. Obaja si strážia svoje súkromie a nedávajú von viac, ako chcú.

Stvárnil niekoľko vtipných úloh

Aj napriek tomu, že Jonah je známy zväčša ako herec, ktorý účinkuje v komédiách, ukázal aj svoju serióznu stránku. Koncom novembra 2022 vyšiel pod jeho záštitou dokumentárny film, ktorý vyobeazuje vzťah medzi pacientom a terapeutom.

Najnovšie si však zahral vo filme You people. Okrem vyššie spomínaných filmov, ktoré sú v skutku ikonické, si však zahral aj v pokračovaní 22 Jump Street, Superband, Vojnoví psi či Dostaň ho tam.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach