Europa 2 - Maxximum muziky

Posledná rola ho zničila. Tom Holland si chce dať pauzu!

Tom Holland, ktorý sa preslávil ako Spider-Man, nepotešil svojich fanúšikov. Pred pár dňami verejnosti oznámil, že si chce dať od herectva pauzu, a to celý rok. Dôvodom je jeho posledná rola v seriáli The Crowded Room, ktorá, ako on sám hovorí, ho zničila a zobrala mu veľa.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Herec prezradil, že aj keď si účinkovanie v mini seriáli užil, táto rola mu zobrala veľa. Tiež povedal, že sa dostal do bodu, kedy si uvedomil, že si potrebuje dať pauzu. Dokonca mal potrebu úplne zmiznúť, a tak sa zbalil a na týždeň odišiel do Mexika. „Rozhodol som sa, že dám ročnú prestávku od herectva. Tak náročná bola úloha Dannyho Sullivana,“ povedal pre extra.com.

Herec naposledy stvárnil rolu Dannyho Sullivana, ktorý bol v roku 1979 zatknutý pri prestrelke. Celý príbeh, aj napriek tomu, že sú zmenené mená, je inšpirovaný skutočným príbehom, ktorý čerpá inšpiráciu zo života Billyho Milligana, píše portál today.com. Zdroj esquire.com uvádza, že Billy mal len 22 rokov, keď bol zatknutý za únos, ozbrojenú lúpež a znásilnenie niekoľkých žien v Ohiu. Ak ťa jeho príbeh zaujíma, je o ňom aj natočený dokument, ktorý opisuje, aké je to žiť s poruchou osobností. Psychiatri zistili, že v jeho vnútri malo „žiť“ až 24 rôznych osobností.

Novinka odpremiérovala pred pár dňami a seriál bude vychádzať po epizódach raz týždenne. Dokopy by ich malo byť 10 a tú prvú si môžeš pozrieť už teraz na Apple TV+.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach