Europa 2 - Maxximum muziky

Šiesta séria kontroverzného seriálu Black Mirror sa blíži a toto je trailer. Zimomriavky sú isté!

Po 4 rokoch od poslednej piatej série Black Mirror prichádzajú tvorcovia Charlie Brooker a Anabel Jones s pokračovaním tohto obľúbeného seriálu. Charlie Brooker pauzu odôvodnil tým, že práca na seriáli počas pandémie by ho spravila „príliš depresívnym“, píše web collider.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Seriál zobrazuje rôzne aspekty využitia technológií v modernej dobe od jej svetlých stránok až po tie temnejšie, z ktorých mrazí. Často zveličuje pohľad na súčasnú spoločenskú kultúru spojenú s technológiami a najmä s internetom.

Výhodou seriálu je to, že epizódy na seba nenadväzujú, a tak si ich môžeš pozrieť v rôznom poradí. V tých neskorších však vieš spozorovať náznaky, ktoré odkazujú na iné epizódy. Podľa úrovne pokroku používanej technológie, si vieš v každej epizóde domyslieť, kde má daná epizóda svoje miesto na voľnej chronologickej osi, informuje spomínaný web.

6. séria bola schválená v máji minulého roku a mesiac na to, sa hneď začalo natáčať. Tešiť sa na ňu môžeš už 15. júna na streamovacej platforme Netflix! Oficiálny trailer vyšiel pred nedávnom a odhaľuje príchod nových technologických nočných môr. Zároveň informuje, že epizódy budú štruktúrou predstavovať filmy.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach