Europa 2 - Maxximum muziky

Nicki Minaj vydá nový song pre očakávaný film Barbie s názvom Barbie World

Zdá sa, že film o bábike Barbie vyvolal okolo seba poriadny rozruch. Keď si pozrieš sociálne siete, na každej sa nachádzajú informácie o filme, ktorý príde od kín už v júli. Dalo by sa povedať, že je to tak očakávané, že sa nehovorí o ničom inom a ani nasledujúce riadky nebudú výnimkou.

Song vyjde v spolupráci s Aqua. Originálnymi tvorcami obrovského hitu Barbie, ktorý vyšiel pred 26 rokmi

Song Barbie World je pripravovaná novinka, na ktorej spolupracovali dve raperky. Tou prvou je Nicki Minaj, nekorunovaná kráľovná rapu a talentovaná Ice Spice, ktorá nedávno spolupracovala s Taylor Swift.

Spomínaná novinka má vyjsť už 23. júna a má byť súčasťou soundtracku pre film Barbie s Margot Robbie a Ryanom Goslingom. Najlepšie na tom je to, že song vyjde aj v spolupráci s tvorcami pôvodného hitu Barbie World – Aqua!

Portál billboard.com informuje, že rapperky spolupracovali aj na remixe songu Princess Diana, s ktorým v apríli dosiahli na vrchol rebríčka Billboard’s Hot Rap Songs a obsadili 4. miesto v Hot 100. Celý soundtrack k tomuto filmu vyjde spolu s ním 21. júla. Nicki Minaj pripravuje po päťročnej pauze ďalší album a očakávať ho môžeš 20. októbra. Bude znieť novinka takto alebo ide len o výplod fanúšikov? Uvidíme!

https://www.youtube.com/watch?v=sd6NCeQPAYM

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach