Europa 2 - Maxximum muziky

Naša LEA DANIS hlási návrat na hudobnú scénu! Jej tanečný videoklip Dancefloor ťa nažhaví na letnú párty

Slovenská speváčka a naša moderátorka LEA DANIS sa po materskej dovolenke vracia na hudobnú scénu. Po štyroch rokoch vydáva očakávaný singel Dancefloor. Kvalitný zvuk, svieži videoklip, tanečnice – to je singlová novinka, ktorá ťa vtiahne na parket, nech si kdekoľvek.

Pieseň Dancefloor je inšpirovaná aktuálnym diskopopovým soundom.

„Spolupráca bola super, nevedela som sa dočkať, až sa opäť dostanem do štúdia s Maxom. Pritom sme sa stretli len krátko predtým, ako sme začali nahrávať. Hneď som pochopila, že to je môj človek. Povedala som mu, že zima bola dlhá a chcem svieži tanečný zvuk, pieseň, ktorá ľuďom prinesie radosť a pozitívnu energiu do každodenného života. Text piesne má v sebe tajomné elektrizujúce napätie. Má v sebe niekoľko rovín a každý si v ňom môže nájsť svoj vlastný význam. Pre mňa osobne je najkrajšia fráza a posolstvo,“ hovorí Lea.

O videoklip sa postaral Pierre Lexis. „Pamätám si, ako som prišla do haly na točenie a Pierre stál na streche dodávky, snažil sa zavesiť plachtu na okná kvôli svetlu a vôbec mu to nešlo. Boli strašne vysoko, nemal šancu, ale strašne sa smial. Vedela som, že to bude dobré točko,“ smeje sa Lea, ktorá Pierra spoznala až na natáčaní a jeho prácu si nevie vynachváliť.

Vo videoklipe sa predstavia aj tanečnice okolo trénerky Kristíny „Kajly“ Baloghovej, a to Nella Cerenková a Viktória Galabová, ktoré pôsobia pod názvom Flavour of Kajla v Nitre, choreografiu doplnila Jana Chovancová. Nechýbajú ani sexi outfity a svetlá, no na svoje si prídu aj milovníci áut.

Poď si túto sviežu novinku hneď aj pozrieť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach