Europa 2 - Maxximum muziky

Tom Holland je hrdý na svoje vystúpenie v Lip Sync Battle, no teraz by už do toho nešiel

Herec Tom Holland vyhlásil, že je hrdý na svoje vystúpenie v televíznej šou Lip Sync Battle spred 6 rokov, kde sa predstavil s Rihanniným songom Umbrella, a ktoré sa okamžite stalo virálnym. Pre The Hollywood Reporter priznal, že práve za to dostáva najviac komplimentov, píše web billboard.com.

Počas jeho vystúpenia sa tancovanie na štýl Gene Kellyho pri piesni Dancing in the Rain v obleku a kravate rázom zmení na energické vystúpenie v čiernej parochni, čiernom kostýme a sieťovaných pančuchách – podobne, ako mala oblečené Rihanna vo videoklipe k tejto skladbe. Tom Holland predviedol famóznu choreografiu, vďaka ktorej sa táto epizóda stala za krátky čas virálnou a odvtedy si získala viac ako 140 miliónov zobrazení!

Televíznych šou má pokrk

Herec však priznal, že by do toho už nešiel: „Len preto, že nechcem byť v nejakej zasr*nej televíznej šou, ktorú nepotrebujem. Radšej si pôjdem zahrať golf a žiť svoj malý súkromný život.“ Dodal, že ho chodí hrávať aj s priateľkou a hereckou partnerkou Zendayou, s ktorou sa objavil v tej istej epizóde Lip Sync Battle, informuje spomínaný web. „Náš vzťah je niečo, čo si nesmierne chránime a chceme si ho udržať čo najsvätejší. Nemyslíme si, že to niekomu dlhujeme. Je to naša vec a nemá to nič spoločné s našou kariérou,“ povedal o ich vzťahu herec, známy najmä z Marveloviek a najnovších filmov o Spider-Manovi.

Pozri si toto skvelé vystúpenie!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach