Europa 2 - Maxximum muziky

Chceš vidieť Billie Eilish, Davida Guettu či Imagine Dragons naživo? Tak NASTAV UŠI na Sziget festival 2023

Aj ty môžeš byť súčasťou jedného z najväčších festivalov v Európe! Sziget festival 2023 predstavuje svetové mená a teba aj vďaka Europe 2 čaká leto, na ktoré nikdy nezabudneš!

V úlohe headlinerov sa v Budapešti od 10. do 15. augusta objavia aj Billie Eilish, David Guetta, Florence + The Machine, Imagine Dragons, Macklemore či Lorde a ďalší. Už po 29.-krát sa budapeštiansky ostrov Óbuda premení na Ostrov slobody, ktorý svojim návštevníkom ponúkne kvalitné kapely, hudobníkov z celého sveta a možnosť opustiť svoj bežný život a ponoriť sa do sveta slobody a kultúrnych objavov!

Sziget 2023 aj so slovenským umeleckým zastúpením

Je to tak! Súčasťou jedného z najväčších a najlepších európskych festivalov bude aj náš Adam Pavlovčin, známy aj pod umeleckým menom ADONXS. „Sziget je môj prvý medzinárodný festival takýchto veľkých rozmerov. Som nesmierne vďačný a nadšený, že môžem odohrať svoj celý hodinový set, v ktorom zaznejú všetky skladby z debutového albumu „Age of Adonxs“ ako aj ďalšie, zatiaľ nevydané novinky. Verím, že toto je prvý krôčik k európskemu publiku a nebude posledný,“ prezradil Adam, ktorý bude súčasťou Europe stage.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Europa 2 ťa dostane na 1 deň na Sziget

Dobre počuješ! Ak chceš zažiť konkrétny deň s konkrétnym headlinerom na Szigete, tak „NASTAV UŠI“. Stačí, ak od 19. júna do 23. júna budeš počúvať Europu 2 a v momente, keď moderátori ohlásia konkrétny song, na ktorý máš striehnuť, a ty sa ozveš, tak si v hre! Hráme od pondelka do piatka, každý deň o 2 vstupenky na jeden deň festivalu. Nastav uši na Sziget festival a zaži vďaka nám leto, na ktoré nikdy nezabudneš!

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach