Europa 2 - Maxximum muziky

Kali a Ivan Tásler sa opäť spojili. Ich spoločnú novinku budeš milovať!

Neexistuje snáď nič lepšie, ako spájanie sa perfektných umelcov dokopy! A to, čo si pre nás tentokrát pripravil obľúbený slovenský raper Kali spolu s legendárnou skupinou IMT SMILE, bude určite neuveriteľným umeleckým zážitkom!

Videoklip k piesni Nič sa nemení predstavili len včera a vonku je už aj videoklip! Poď si ho čeknúť, stojí za to!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Track Nič sa nemení bol pôvodne môj sólový singel, ktorý som urobil s Hoodinim. Keď sa vec nahrala, tak som pri jej počúvaní dostal nápad, že by ju mohla ešte prerobiť skupina IMT SMILE. Preto som zavolal Ivanovi Táslerovi a vybehol za ním do štúdia mu to pustiť. Vec sa mu páčila a povedal, že idú do toho. Track prehrali so živými nástrojmi a Ivan prespieval môj refrén a predrefrén, ktorý si trošku upravil, a tak je na svete druhá spolupráca s IMT SMILE. Originál verzia sa ale taktiež objaví na mojom albume RETROSTAR. Klip sa točil v ROZHLASE a postaral sa o neho Michal Nemtuda a jeho A-Team,“ povedal o novinke Kali.

Prvá spolupráca spomínaných interpretov dopadla neuveriteľne a klip k piesni Poď so mnou má na YouTube už neuveriteľných 18 miliónov zhliadnutí. Pripomeň si ju:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach