Europa 2 - Maxximum muziky

Toto Travis Barker nečakal. Na vlastnom koncerte ho čakalo nádherné prekvapenie!

Kourtney Kardashian milo prekvapila svojho manžela Travisa Barkera na jeho koncerte s kapelou Blink-182 v Los Angeles. Vlastnoručne písaným transparentom mu oznámila, že je tehotná s ich prvým spoločným dieťaťom, píše web people.com. Transparent mal na sebe napísané slová: „Travis, som tehotná!“

Pár to potvrdil aj oficiálne, a to videom na Instagrame, ktoré obaja postli v ten istý večer. V zábere je Kourtney, ako drží nad hlavou transparent a rozradostnená skáče pod pódiom v dave. Keď ju zbadá Travis, šokovaný zíde z pódia a mieri ku svojej manželke, aby ju vyobjímal. Krásny zvrat večera!

Spolu už vychovávajú šesť detí

Kourtney má z predošlého vzťahu tri deti – syna Reigna Astona a Masona Dasha a dcéru Penelope Scotland. Travis si do tohto vzťahu priniesol tiež tri deti – syna Landona, dcéru Alabamu a nevlastnú dcéru Atianu, informuje spomínaný web.

Randiť spolu začali v roku 2021 po tom, ako boli dlhé roky len priatelia. V októbri toho istého roku sa aj zasnúbili. Svadbu mali bez oficiálnej manželskej zmluvy v Las Vegas v apríli 2022 a legálne sa vzali v Santa Barbare. Aby toho nebolo málo, v Taliansku uskutočnili ešte obrat v extravagantnom štýle v máji 2022.

Pozri si toto dojemné odhalenie!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach