Europa 2 - Maxximum muziky

Prvý teaser na prequel seriálu Money Heist je už tu a vyzerá to mega!

Ak si fanúšikom seriálu Money Heist, toto sa ti bude páčiť! Obľúbený španielsky seriál si získal obrovskú slávu po celom svete, a tak sa niet čo čudovať tomu, že sa chystá jeho seriálový prequel s názvom Berlin. Počas podujatia TUDUM: Global Fan Event vydal Netflix oficiálne prvý teaser k tomuto seriálu a potvrdil, že by sme sa ho mohli dočkať už tento december, informuje web digitalspy.com.

O čom to vlastne bude?

Skvelý Pedro Alonso zostáva v roli Andrésa de Fonollosa, v seriáli známeho pod jeho prezývkou Berlin. Ďalšími hercami, ktorí budú súčasťou tohto projektu, sú Tristán Ulloa, Michelle Jenner, Joel Sánchez a iní.

Prequel sa bude točiť okolo postavy Berlina, pričom sa zameria najmä na jeho „zlatý vek, kde sa pokúša o jednu zo svojich najneobyčajnejších lúpeží,“ píše ďalej spomínaný web. Na to si zháňa komplicov, ktorí sú dokonalí pre jeho skvelý plán. Tými vyvolenými budú Keila, Damián, Cameron, Roi a Bruce, ktorí majú cenné skúsenosti v rôznych oblastiach, ktoré sa hodia na túto lúpež.

K spin-offu (dielo vytvorené na základe postáv z iného diela, TV programu, knihy, filmu, seriálu – pozn. red.) sa vyjadril aj Pedro Alonso so slovami: „Som z toho veľmi šťastný. Som hlboko vďačný, že sa môžem spojiť s ľuďmi po celom svete a dostávať toľko lásky a toľko pamätihodného času. Začali sme tento seriál krokom do neznáma a odvtedy vyhrávame. Vy, fanúšikovia, ste našimi spolupáchateľmi a ďakujeme vám za to.“

Money Heist zobrazuje najväčšiu lúpež v histórii Španielska

Seriál Money Heist sleduje premakaný plán vylúpiť Kráľovskú mincovňu Španielska, ktorý vytvoril Andrés so svojim bratom Sergiom, ktorého prezývajú Profesor. Nemôže chýbať dráma, ktorá drží diváka neustále v napätí. Bol to plán vyšperkovaný do najmenšieho detailu, avšak niekedy plány nevyjdú úplne tak, ako majú.

Nalaď sa na tento prequel so skvelým teaserom!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach