Europa 2 - Maxximum muziky

Zamkli sme náš profil na Instagrame! Hoď nám follow a zvýš svoju šancu ísť s partiou na Zrče

Presne dnes sme odštartovali veľkolepú súťaž o párty na Zrče, aká v Europe 2 ešte nebola. Od dnes 19. júna do 30. júna hádame 10 tajomných predmetov, ktoré sú v kufri. Každý deň vyžrebujeme jedného, ktorý uhádol, aký tajomný predmet sme hľadali. Okrem toho, že výherca získa namakaný JBL PartyBox, stane sa aj jedným z 10 finalistov.

Ak chceš zvýšiť svoje šance na výhru, daj nám follow

Uhádnuť, čo sa nachádza v kufri, nemusí byť také jednoduché, ako sa to môže na prvý pohľad zdať, a preto ti to uľahčíme: Každý pracovný deň ti budeme dávať rôzne hinty, ktoré zaznejú vo vysielaní a objavia sa aj v storke na našom Instagrame. Ale POZOR! Počas celej súťaže bude náš instagramový profil zamknutý, a preto ak nechceš, aby ti ušiel nejaký hint, musíš nás aj followovať!

Výhercov žrebujeme každý pracovný deň po 15-tej a budú vyhlásení v našom vysielaní. Zapoj sa do súťaže a zaži nezabudnuteľný zážitok so svojou partiou! Desiati šťastlivci si to „medzi sebou rozdajú“ u nás vo veľkom finále o párty trip na Zrče v nedeľu 2. 7. 2023 v rádiu Europa 2 v Bratislave.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach