Europa 2 - Maxximum muziky

Príbeh ako zo sna každého Coldplay fanúšika! Kapela darovala chlapcovi lístky na koncert

Mnohým sa neraz stalo, že si kúpili iný lístok na koncert či vystúpenie, ako pôvodne chceli. Niečo podobné sa stalo 17-ročnému Finleymu Galdinsovi, ktorý si nekúpil lístky na koncert Coldplay, no omylom kúpil lístok na premietanie ich koncertu v kine za 25 libier, píše web mirror.co.uk. Keby sa ti to stalo za iných okolností, pravdepodobne by si mal smolu a musel by si si kúpiť nový lístok. Tak isto sa aj Finley musel zmieriť s osudom, že tentokrát mu nebude dopriate vidieť jeho obľúbenú kapelu naživo.

Podľa chlapcových slov „naháňal“ lístky na ich koncert mesiace, no nedarilo sa mu. „Nakoniec som lístok nedostal, pretože ich bolo málo, no uvedomil som si, že Coldplay hrajú naživo na Riverside v Kendale, a tak som si pomyslel: ‚Áno, vezmem si ho,‘ a myslel som si, že je to nový koncert. Nič nehovorilo o tom, že ide o filmové plátno!,“ rozhorčoval sa.

Osud sa však tentokrát na Finleyho široko usmial

Keď sa dozvedel, že to nie je skutočný koncert, postol na Twitteri nahnevaný tweet, ktorý sa však vôbec nestal virálnym. Preto zostal v príjemnom šoku, keď mu do directu prišla správa priamo od samotnej skupiny Coldplay.

Podľa spomínaného webu ho v správe kapela pozývala na svoj koncert v Amsterdame, pričom by mu všetky náklady preplatili. „Tak dlho som sa snažil získať lístky na Coldplay a zakaždým sa mi to nepodarilo, takže ten pocit, keď som uvidel túto správu, ma nikdy neopustí – stále sa to nezdá byť skutočné!,“ hovorí Finley k tomuto milému prekvapeniu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach