Europa 2 - Maxximum muziky

Excelentný režisér Quentin Tarantino má zvláštnu úchylku. Neuveríš, čo urobil v striptízovom klube

60-ročného scenáristu, režiséra a herca Quentina Tarantina netreba nijako špeciálne predstavovať. Mnohí ho poznajú najmä vďaka skvelému filmu Pulp Fiction: Historky z podsvetia, za ktorým stál práve on. Snímka, v ktorej sa predstavil John Travolta, Uma Thurman, či Samuel L. Jackson, je aj po 30 rokoch od natočenia považovaná za kultový film.

To, že Quentin je talentovaný a trošku zvrátený, čo je vidieť aj v jeho snímkach, je známe. Avšak verejným tajomstvom je aj to, že má úchylku na nohy a je takzvaným fetishistom. Portál pagesix.com najnovšie informoval o tom, že uznávaný režisér údajne zaplatil 10-tisíc dolárov za to, aby jednej z tanečníc oblizoval nohy dovtedy, dokým nevyzerali jej chodidlá ako sušené slivky.

Zdroj pre portál uviedol, že keď režisér navštívil striptízový klub, vyžiadal si VIP miestnosť a tanečníčku s najväčšími prsiami a zadkom, aká tam bola. Keď sa spolu zavreli, mal jej vyzuť opätky a následne oblizovať spodky nôh a cucať prsty na nohách. To, kedy sa tento incident mal stať, nie je jasné. Quentin je však od roku 2018 ženatý. Po boku mu stojí izraelská speváčka a modelka, 39-ročná Daniella Pick.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach