Europa 2 - Maxximum muziky

Nádherné gesto: Toto spravila Beyoncé uprostred jedného z koncertov

Beyoncé je momentálne na svojom turné, ktoré nesie názov podľa jej najnovšieho albumu RENAISSENCE. Ide o jej prvé turné od roku 2016, a tak sa niet čo čudovať, že jej fanúšikovia šalejú a po lístkoch sa len tak zaprášilo. Turné odštartovala v Štokholme a pred pár dňami spravila brutálnu šou v nemeckom Kolíne nad Rýnom. Počas trojhodinového koncertu, na ktorom zazneli ako najnovšie, tak aj staršie hity, vyzerala famózne.

https://www.youtube.com/watch?v=Fu7DkE4vKwc

Na pódiu jej robila spoločnosť aj najstaršia dcéra Blue Ivy, ktorá predviedla tanečné schopnosti po boku profi tanečníkov. V tom momente, ako sa objavila na pódiu, išli fanúšikovia doslova vyskočiť z kože, avšak to nebol jediný silný moment.

V prvých radoch pod pódiom bolo vidieť transparent, na ktorom bola prosba, aby speváčka odhalila pohlavie bábätka, ktoré pár čakal. Tento nápis si všimla aj samotná Beyoncé, ktorá ich prosbu vyslyšala. Na pódium jej nechali doniesť obálku, v ktorom bolo napísané pohlavie bábätka. A čo sa dialo potom, to si pozri na milom videu, ktoré sa po koncerte okamžite objavilo na sociálnych sieťach.

Aj napriek tomu, že pred 10 rokmi vystúpila v Bratislave, v rámci tohto turné sa sem nechystá. Čo je prekvapivejšie, nevystúpi ani v Prahe. Najbližšie ku Slovensku vystúpi vo Varšave, a to už 27. júna.

https://youtube.com/shorts/XThqhFn7gzQ?feature=share

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach