Europa 2 - Maxximum muziky

Kanye West má na konte ďalšiu žalobu za napadnutie fotografky

Raper Kanye West, inak známy aj ako Ye, sa dostal do ďalšieho konfliktu s paparazzmi. Fotografka Nichol Lechmanik, ktorá natáčala zo svojho auta jeho ex Kim Kardashian, ako opúšťa budovu, podala na Kanyeho žalobu po tom, ako sa k nej správal agresívne. Incident sa stal ešte 27. januára pri Športovej Akadémii v Newbury Park v  Kalifornii a žalobu podala 31. mája, uvádza web billboard.com.

Kanye mal byť údaje agresívny k inému fotografovi, čo si Nichol začala natáčať na mobil. Podobné udalosti nie sú u rapera žiadnou novinkou. Jeho agresívne sklony voči paparazzom sú dobre známe z predošlých udalostí, kedy im dokázal aj fyzicky ublížiť. Táto jeho reputácia siaha až do roku 2008, kedy ho zatkli na letisku v Los Angeles po tom, ako rozbil blesk na fotografovej kamere.

Kanye West mal podľa fotografkiných slov prísť k jej autu a agresívne povedať: „Nebudete na mňa takto striehnuť.“ Keď sa chcela fotografka obhájiť, že to nerobila, spevák sa rozzúril, vytrhol jej telefón z rúk a hodil ho na cestu do premávky, píše ďalej spomínaný portál.

Fotografka mala v žalobe uviesť, že jej táto udalosť spôsobila „veľkú duševnú a emocionálnu bolesť a utrpenie“ a očakáva vznik liečebných a súvisiacich výdavkov. Fotografka požaduje náhradu škody, občianskoprávne sankcie a trovy konania.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach