Europa 2 - Maxximum muziky

Shawn Mendes sa pýtal Eda Sheerana, či môže prísť na jeho koncert. Ten súhlasil, avšak pod jednou podmienkou

Ed Sheeran sa momentálne nachádza na turné a počas jedného zo svojich koncertov si pre svojich fanúšikov pripravil skvelé prekvapenie. 17. júna sa v kanadskom Toronte konal koncert a okrem toho, že diváci si mohli užiť vystúpenie skvelého Eda, na pódiu mu počas skladby Lego House robil spoločnosť Shawn Mendes.

Dvojica si spoločne zaspievala najprv spomínanú pieseň a neskôr si struhli duet Shawnovej piesne Nothing Hold Me Back. Ich hlasy spolu dokonale ladia, vypočuj si toto krásne spojenie!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Shawn vystúpil po boku Eda Sheerana v jeho rodnom meste a ako mladý spevák prezradil, počas vystúpenia sa doslova klepal aj napriek tomu, že on sám už vypredal niekoľko veľkých štadiónov. Obidvaja opisujú tento zážitok ako neopakovateľný a aj Sheeran sa na Instagrame podelil so svojimi fanúšikmi o nezabudnuteľné emócie. Napísal, že by si najradšej tento okamih zaštopľoval do fľašky a pomaličky ho z nej opakovane vypúšťal, aby si vždy mohol prežívať to nadšenie, ktoré cítil.

Z YouTube na štadióny

Shawn sa nikdy netajil tým, že patrí k veľkým Edovým fanúšikom. Jeho YouTube kanál obsahuje videá spred siedmich rokov, na ktorých spieva práve Edove piesne. Medzi záplavou videí nájdeš aj to, v ktorom spieva aj skladbu Lego House. Vzhľadom na to, že Shawn je stále srdcom Kanaďan, tento večer pre neho veľa znamenal.

Keď sa dozvedel, že Ed bude vystupovať v Toronte, zavolal mu a opýtal sa ho, či by nemohol prísť na koncert, na čo britský spevák vtipne zareagoval. „Nielenže prídeš na koncert. Vystúpiš na pódium a spoločne si zaspievame,“ priblížil Ed na Instagrame.

Shawn nenamietal, ale mal jednu požiadavku – chcel, aby si zaspievali pieseň Lego house. Ed s tým nemal najmenší problém, avšak mal ďalšiu podmienku. „Zaspievame môj song Loego House, ak taktiež zaspievame aj jednu z tvojich piesní,“ povedal.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach