Europa 2 - Maxximum muziky

Je to silné! Šorty predstavil najemotívnejší song kariéry. Rodičom nič nezazlieva

Ku Sketch Bros zavítal ich kolega Šorty, ktorý nie je len moderátor, umelec, ale aj absolútny talent v menení hlasov. Aj napriek tomu, že ho môžeš počuť z nášho éteru každý pracovný deň od 14:00 hod. do 18:00 hod., zatiaľ čo mu robí spoločnosť za mikrofónom Becca, dnešný deň bol iný. Šorty si privstal a dôvod je jednoduchý prišiel porozprávať o svojom najnovšom songu, ktorý nesie názov Je ok byť na dne.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Je to najosobnejšia skladba, ktorú som vydal. Nie som doma v takýchto skladbách,“ priznal samotný Šorty. Ak poznáš jeho predchádzajúce skladby, je pravda, že väčšinou mali tanečný vibe a boli skôr robené ako „haha hihi“, avšak táto je diametrálne iná. „Bolo to náročné, pretože som písal o živote. O mojom vlastnom živote,“ priblížil a zároveň dodal, že aj keď je to ťažká pesnička, verí, že niekomu pomôže.

„Opisujem príbeh, ktorý mnohí takisto zažívajú. Myslím si, že veľ ľudí malo podobnú minulosť ako ja alebo to dokonca aj teraz prežívajú. No verím v lepšie začiatky, pretože z dna sa dá odraziť,“ povedal Šorty Samovi a Oliveri.

O novej skladbe informoval aj na svojom Instagrame. K sérii fotiek napísal srdcervúci popis o tom, ako sa hanbil a bál výsmechu. Vypočuj si novinku, na takúto úprimnú spoveď je treba „mať gule“.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach