Europa 2 - Maxximum muziky

Horúce dotyky a bozky. Zendaya sa ocitla v trojke!

Už zajtra, 25. apríla, bude mať premiéru očakávaná novinka Challengers, v ktorej si hlavnú úlohu struhne talentovaná Zendaya. Réžiu má pod palcom Luca Guadagnino, ktorý stojí aj za filmom Daj mi tvoje meno, informuje web edition.cnn.com.

To, na čo sa ale môžeš tešiť, je skvelé herecké obsadenie. Okrem Zendayi, ktorá stvárni Tashi Duncan, si v snímke zahrajú aj Mike Faist ako Art a Josh O’Connor v úlohe Patricka, s ktorými sa mladá tenistka, ako zobrazuje trailer, ocitne v jednej posteli!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Má výborné recenzie

Film Challengers neponúka len príbeh o profesionálnej rivalite, ale aj komplikovaný milostný trojuholník, ktorý sa odohráva na pozadí tenisového sveta. V tomto romantickom športovom filme si Zendaya zahrá Tashi, bývalú tenisovú hviezdu, ktorá sa po zranení stáva trénerkou svojho manžela Arta, ktorého stvárňuje Mike Faist. Tashi svojho manžela pripravuje na návrat do sveta tenisu, ktorý zahŕňa konfrontáciu s jeho bývalým najlepším priateľom a jej bývalým milencom, Patrickom, ktorého hrá Josh O’Connor.

Film získal výborné recenzie od kritikov a očakáva sa, že bude mať aj dobrý zárobok. Predpokladá sa, že počas otváracieho víkendu zarobí v USA okolo 15 miliónov dolárov. Hudobnú stránku filmu obohacujú skladby od Trenta Reznora a Atticusa Rossa, čo pridáva na emocionálnej hĺbke príbehu.

Challengers teda predstavuje pre Zendayu krok do dospelých filmových rolí a ukazuje jej schopnosť zvládať zložitejšie a dynamické postavy. Fanúšikovia môžu očakávať film plný vášní, športového ducha a osobných premien, ktoré sa odohrávajú na, ale aj mimo tenisového kurtu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach