Europa 2 - Maxximum muziky

Mala len 13 rokov, keď ju Joe Jonas pozval na rande. Gigi Hadid ho spočiatku odmietla

Aj napriek tomu, že spevák Joe Jonas je v súčasnosti šťastne ženatý s herečkou Sophie Turner, predtým, ako si spolu založili rodinu, povymieňal rôzne partnerky. Jednou z nich bola aj modelka Gigi Hadid, ktorá priznala, že po prvý raz sa dvojica stretla na udeľovaní cien Grammy. Joe si ju očividne hneď všimol, pretože krásna herečka vo videu prezradila, že ju pozval na rande na baseballový zápas. Vo videu povedala, že toto pozvanie odmietla a že v tej dobe mala 13 rokov.

Nebolo to údajne preto, že by sa jej nepáčil, ale preto, že bola veľmi nervózna. Dovtedy nemala skúsenosti s chlapcami. O päť rokov neskôr sa opätovne stretli a vtedy to dali dokopy. Ich románik však trval len okolo piatich mesiacov a portál thethings.com uvádza, že ich vzťah nebol ani zďaleka milý a pekný.

Fanúšikovia boli pohoršení najmä kvôli tomu, že v dobe, keď sa stretli po prvý raz a Gigi bola len malým dievčaťom, Joe mal takmer 20 rokov. To prišlo mnohým podozrivé. Navyše, Joe sa nevzdal a o 5 rokov od stretnutia docielil to, o čo mu išlo a zbalil krásnu modelku. Aj jeho súčasná manželka Sophie je od neho mladšia, a to o 6 rokov. Nejde však o zásadný vekový rozdiel a obidvaja sú dospelí, takže to nik nerieši. Dvojica si veľmi rozumie a má spoločne dve deti.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach