Europa 2 - Maxximum muziky

NASTAV UŠI na Uprising festival a uži si hviezdu, ktorá vystúpila na Coachelle, Glastonbury či Lollapalooze

Ak si doteraz váhal, či sa tento rok zúčastníš festivalu Uprising, prinášame ti ďalší dôvod, prečo by si 25. a 26. augusta na Zlatých pieskoch v Bratislave určite nemal chýbať. Organizátori festivalu vyťahujú ďalšie eso z rukáva a predstavujú medzinárodne najúspešnejšieho rakúskeho umelca Parov Stelar.

Ide o hlavnú hviezdu prestížnych festivalov ako Coachella, Glastonbury, Lollapalooza, Frequency, či Sziget teraz príde so svojou kapelou predviesť svoje majstrovské umenie do Bratislavy. Priprav sa na obrovský hudobný a vizuálny zážitok v podaní hviezdy svetového formátu a legendy elektro-swingu, ktorá premení Zlaté piesky na tanečný parket.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Vďaka Europe 2 sa môžeš poriadne zabaviť a ešte aj ušetriť!

Ak chceš zažiť skvelú show a ušetriť pár desiatok eur, máme pre teba skvelú ponuku. Navyše, sa môžeš perfektne zabaviť, vyspievať a vytancovať na Uprising festivale a vstupenky ti zacvakáme my!

Pozdáva sa ti to? Stačí, ak budeš od 26. júna do 30. júna počúvať Europu 2, pretože od pondelka do piatku hráme každý deň o dve permanentky na tento festival. Tak „NASTAV UŠI“, počúvaj Europu 2 a striehni na konkrétny banger!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Na šiestich hudobných pódiách si návštevníci festivalu budú môcť vychutnať takmer 100 vynikajúcich živých vystúpení umelcov z celého sveta a takmer každého žánru. Už doposiaľ zverejnený program naznačoval, že 16. ročník sa zapíše medzi tie najsilnejšie.

Potvrdzujú to aj ďalšie zvučné mená ako ikonický raper a krstný otec grime music Dizzee Rascal, ktorý je držiteľom Mercury Prize, či Grammy ocenená fenomenálna reggae kapela Steel Pulse, tiež Barrington Levy, jeden z najzásadnejších spevákov jamajskej histórie alebo ďalší rodák z Jamajky, obľúbený hitmaker Anthony B, ktorý je autentickým stelesnením Reggae.

Nadšenci hip-hopu sa môžu tešiť aj na legendu z Brooklynu Jeru the Damaja, ktorého album The Sun Rises in the East je zaradený medzi 100 najlepších hip-hopových albumov všetkých čias. Na svoje si určite prídu aj fanúšikovia elektronickej hudby a drum&bassu, ktorý zastúpia Camo & Krooked, Ed Rush, Optical, Audio, The Bug či jungle veterán Congo Natty.

Uprising festival na Zlaté piesky prinesie zásadné mená aj z domácej českej a slovenskej scény, ktorú zastúpi po dlhých šiestich rokoch opäť kapela Para, po prvýkrát sa na Uprisingu predstaví legenda slovenského punku Slobodná Európa, výnimočne sa spolu v pôvodnej zostave na pódiu objaví aj legendárna hip-hopová skupina A.M.O., nebude chýbať ani Medial Banana, Gleb, Smack One, 58G, Idea, či Porsche Boy a mnoho ďalších.

Hviezda elektro-swingu zažiari na festivale Uprising

Hlavnú hviezdu Marcusa Fueredera známeho pod umeleckým menom Parov Stelar pravdepodobne našincom netreba špeciálne predstavovať. Na Slovensku už v minulosti zaplnil NTC, či športovú halu Pasienky.

Jeho skladby a videá majú stovky miliónov vypočutí a videní. Parov Stelar je 10-násobným držiteľom hudobného ocenenia Amadeus a spolupracoval s umelcami ako Tony Bennett, Lady Gaga, Lana Del Rey, Lukas Graham, Marvin Gaye a mnohými ďalšími.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach