Europa 2 - Maxximum muziky

Neymar podviedol svoju tehotnú priateľku. Má to vraj dovolené

Brazílsky futbalista Neymar čelí kritike. Na povrch totižto vyšlo, že nedávno podviedol svoju tehotnú frajerku. Športovec to po prevalení ani nepopieral, práve naopak, priznal sa a verejne sa ospravedlnil. Vo vyhlásení povedal, že urobil hroznú chybu a že sa bude pokúšať o to, aby ich vzťah s Brunou Biancardi fungoval. A toto všetko sa stalo len dva mesiace po tom, ako dvojica oznámila, že spolu čaká prvé dieťatko.

Neymar má však vraj dovolené byť neverný, píšu mnohé zdroje, medzi nimi aj portál metro.co.uk. Len pár dní predtým, ako vyšla jeho nevera najavo, sa ukázalo, že futbalista a Bruna mali medzi sebou uzavretú dohodu, podľa ktorej mohol mať 31-ročný športovec milenky. Avšak, musel dodržať 3 podmienky.

Podľa portálu Em Off malo byť podmienky nasledovné:

  • má byť diskrétny,
  • vždy má použiť kondóm
  • nemôžu sa bozkávať na ústa

Zároveň portál píše, že Neymar má dovolený flirt s inými ženami, a to aj napriek tomu, že s Brunou sa spoznali len pred dvoma rokmi. Futbalista pred pár dňami zverejnil fotku s priateľkou, na ktorej vyzerajú obaja šťastne, aj keď sprievodný text už taký radostný nie je.

Neymar v príspevku píše, že ho mrzí, čím si musela Bruna prejsť a že ju, ako aj nenarodené dieťa, potrebuje vo svojom živote. Zároveň jej poďakoval, že stojí po jeho boku a sľúbil jej, že on bude jej oporou.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach