Europa 2 - Maxximum muziky

Začínajú Sketch Bros v inom rádiu?

Chalani Sketch Bros, ktorých môžeš počúvať každý pracovný deň od 6tej ráno, zažili niečo, čo netušili, že niekedy zažijú. V sobotu sa konal gala večer MISS Slovensko 2023, v rámci ktorého sa udeľovala cena MISS VOICE. Ako isto vieš, u nás na Europe 2 si mohol hlasovať za svoju favoritku.

Predtým, ako sme sa však dozvedeli, kto tento titul získa, sa Boris Valábik pomýlil a pobavil tak nielen prítomných divákov a tých, ktorí sledovali prenos, ale aj celý internet.

V živom vysielaní povedal, že poslucháči Rádia Expres si volili svoju MISS VOICE. Hneď, ako to však povedal, sa opravil, no ani on neudržal smiech. Samo a Oliver na odpoveď nenechali dlho čakať a takto na situáciu zareagovali.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Istotne ti došlo, že video je len pre zábavu a naši obľúbení Sketch Bros sa nikam nechystajú a aj naďalej ťa budú zabávať každé pracovné ráno na Europe 2. Ak si nesledoval priamy prenos, tak titul MISS VOICE získala Daniela Vojtásová, ktorá zároveň získala aj korunku a stala sa tak Miss Slovensko 2023. Gratulujeme!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach