Europa 2 - Maxximum muziky

Raper Kali: Na videoklip som minul 17-tisíc eur

Do Bekimovho horúceho kresla si naposledy sadol obľúbený slovenský raper Kali, ktorý priblížil, ako vyzerá jeho súkromie. Na otázku, čo má nové, však odpovedal: „Chcel som povedať, že dcéru, ale tá má už štyri a pol roka, takže nič také zásadné nové nemám. Ja mám naozaj veľmi stereotypný a nudný život, ktorý ma ale extrémne baví.“ To, že v súkromnom živote nemá novinky, neznamená, že ich nemá ani v hudobnom živote.

Najnovšie sa fanúšikovia nevedia dočkať nového albumu RETROSTAR, ktorého by sme sa mali dočkať už v priebehu tohto roka. Bekimovo horúce kreslo je špecifické tým, že všetci jeho hostia sedia na invalidnom vozíku. Práve preto sa Bekim rappera opýtal, či nie je poverčivý a či nemal rešpekt predtým, ako sa doň posadil.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Predtým, ako ho zavreli do rakvy si musel vypiť

„Vieš, čo mal som haluz toho, lebo nie je to nič príjemné. Žiadny človek nechce skončiť na vozíku,“ hovorí Kali, ale zároveň dodáva, že poverčivý nie je, pretože kvôli klipu si už aj ľahol do rakvy, v ktorej ho zakopali. „Paradoxne som si vtedy musel vypiť, aby som to dal,“ povedal.

Naveľa, naveľa to však natočil a potom sa stalo niečo, čo nečakal. Večer mu zavolal Michal Nemtuda, ktorého to bol nápad a oznámil mu, že sa niečo sa stalo s kartou a scénu s rakvou musia na druhý deň zopakovať. „To som už dal, ale na triezvo,“priznal.

Vypočuj si rozhovor alebo sleduj video, v ktorom sa dozvieš: Kto ho vie vytočiť, kde mal svoje najhoršie rande, ale aj to, aká je jeho najväčšie úchylka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach