Europa 2 - Maxximum muziky

Šorty: 7 rokov som bol bez elektriny, ale nevzdal som sa

Bratislavské budovy považoval za mrakodrapy, býval bez elektriny a nemal peniaze ani na autobus. Takto známeho moderátora, imitátora a speváka Šortyho nikto nepozná. Po tom, ako nahral pozvánku na festival, kde imitoval 16 raperov, ho vzali do rádia, no aj to sa dozvedel pri pílení dreva na kúrenie.

Dnes už úspešný človek a vynikajúci hudobný spíker vydáva svoju najodvážnejšiu a najúprimnejšiu skladbu, ktorá nesie názov Je ok byť na dne.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nového EP-čka, ktoré obsahuje aj túto emotívnu skladbu, sa dočkáme už v októbri

Šortyho skladby už roky nesú populárnu vlnu a jeho koncerty sú vždy zaplnené do posledného miesta. Okrem hviezdnych spoluprác mu stále drží chrbát kamarát a hudobný producent ADiss, s ktorým spoločne vydali aj EP. Na tejto skladbe, ktorá je veľmi citlivá a silná však spolupracoval s Hoodinim.

Šorty vydáva silne emotívnu skladbu s prekvapujúcim príbehom z detstva s jej vizuálnym spracovaním v podobe videoklipu, ktorá prináša neobyčajné pocity a zároveň obrovskú inšpiráciu pre ostatných. Novinka vznikla ako súčasť Šortyho nadchádzajúceho EP, ktoré je naplánované na október.

To, že nemá elektrinu, tajil pred kamarátmi i pred priateľkou

„Mala byť jednou z piatich skladieb na EP, ktoré vychádza v októbri. Po tom, čo som bol súčasťou známeho podcastu a rozrozprával som o mojej minulosti, som dostal veľmi veľa správ od ľudí. Písali mi denne desiatky ľudí, že ich môj príbeh veľmi prekvapil, mnohých šokoval a pre mnohých je maximálne inšpirujúci. Otvorilo mi to oči, a to, čomu som sa dlhé roky bránil a to, za čo som sa dlhé roky hanbil povedať otvorene, teraz vychádza v pesničke. Vznikla preto, aby možno niekomu, kto má podobný osud, pomohla. Predovšetkým má jasný cieľ: Pomôcť opäť začať veriť svojim snom,“ hovorí otvorene Šorty.

Šorty si uvedomuje, že mnohí zažívali alebo stále zažívajú podobné detstvo a dospievanie, aké zažíval aj on. Mnohí, žiaľ nemali to šťastie a nemohli sa odraziť od dna tak, ako spevák a moderátor. „Aj napriek tomu, že sa momentálne nevedia odraziť od dna, stále veria a robia všetko pre to, aby sa postavili na svoje nohy. Všetci títo ľudia majú moju podporu,“ hovorí Šorty.

Náš Šorty priznal, že svoj súkromný život pred mnohými tajil. To, že žil bez elektriny, tajil pred kamarátmi, ktorí o tom nemali najmenšiu šajnu. Neboli však jediní, ktorí nič netušili. Dlho to tajil aj pred vlastnou priateľkou.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach