Europa 2 - Maxximum muziky

Rodina Willa Smitha užíva psychadelické drogy. Do rodiny ich priniesla matka, priznal syn Jaden

24-ročný Jaden Smith, syn Jady a Willa Smitha, otvorene prehovoril o užívaní psychadelických drog. „Zoznámiť“ ich s celou rodinou mala práve Jada, ktorá je matkou a manželkou Willa Smitha. Mladý herec, ktorý sa objavil po boku svojho otca vo filme The Pursuit of Happines si ako Karate Kid, to povedal na “ plné ústa“ počas konferencie Psychadelic Science, ktorá sa konala pred pár dňami v americkom Denveri, ako prvý o tom informoval portál USA Today.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Jaden zároveň priznal, že Jada bola užívateľom dlhé roky sama a až po nejakom čase sa k drogám postupne dostala celá rodina a všetci ich začali užívať a každý si z toho „vzal to svoje“, píše portál eonline.com.

Herec a spevák priznal, že užívanie psychadelických drog mu pomohlo vybudovať si lepší vzťah s jeho o dva roky mladšou sestrou Willow. „Súrodenci sa dokážu strašne veľa hádať a Boh vie, čo všetko sme ja a moji súrodenci vyparatili. Po tom, ako som však zažil túto psychadelickú skúsenosť, to množstvo lásky a empatie, ktorú momentálne voči sebe cítime, je neuveriteľné a krásne,“ priblížil a zároveň obhájil užívanie narkotík, píše spomínaný portál eonline.com.

Syn Willa a Jady Smithovcov zároveň priblížil, že užívanie omamných látok im pomáha otvárať myseľ, uvádza portál pagesix.com. Portál zároveň uviedol, že existuje niekoľko druhov psychotropných látok, a to hubičky, meskalín, LSD či ayahuasca. Jaden však v rozhovore neuviedol, ktoré drogy jeho rodina užíva.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach