Europa 2 - Maxximum muziky

53-ročná modelka Naomi Campbell opäť šokuje: Znenazdajky oznámila, že má druhé dieťa

Modelka Naomi Campbell sa stala dvojnásobnou mamou. K dcérke teraz pribudol malý chlapček, o ktorého príchode informovala Naomi na svojom Instagrame. Informácie o novorodeniatku prišli z čista jasna a pokiaľ by o príchode nenapísala samotná modelka, pravdepodobne by o tom fanúšikovia ani netušili.

Modelka taktiež napísala, že na to, aby sa žena stala matkou, nie je nikdy neskoro. Nikto však nevie, kto je otcom a či Naomi dieťatko porodila, alebo si ho nechala vynosiť náhradnou matkou alebo si ho adoptovala.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Rovnako ako druhé dieťatko, tak aj prvá dcérka, ktorá sa narodila, keď mala modelka 51 rokov, bolo zahalené rúškom tajomstva. Mnohí špekulovali, že vzhľadom na jej vyšší vek, si dieťatko adoptovala. Naomi však po takmer roku od jej narodenia prehovorila a vyvrátila špekulácie slovami: „Nie je adoptovaná. Je to moje dieťa!“ Dcérku dokonca ukázala po prvý raz svetu, a to rovno na titulke minuloročného marcového magazínu Vogue.

O tom, že sa stane matkou, vedel len málokto. V rozhovore prezradila: „To, že som čakala bábätko, vedelo málo ľudí. Spočítala by som ich na jednej ruke.“ Tiež prezradila, že malá dcérka je jej najväčšie životné požehnanie, zároveň je to tá najlepšia vec, ktorá sa jej v živote stala.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach