Europa 2 - Maxximum muziky

Môžeš si rezervovať pobyt v Barbie dome, prenajíma ho Ken

Toto leto ovládla ružová. Barbie bude mať premiéru 21.7. a Hollywood urobí pre reklamu čokoľvek. Tentokrát postavili v Malibu dom z filmu, ktorý je absolútne fotogenický, na Instagrame bude žiariť z každej fotky a prespí v ňom veľký fanúšik. Celým pobytom ťa bude sprevádzať Ken, inzerát si dal na Airbnb, pretože Barbie vtedy nebude doma.

Dom sa dá žiaľ rezervovať len na jednu noc, teda dva dni, 21. júla a 22. júla, takže bohužiaľ ide len o PR trik. Rezervácie uvoľnia až 17.7.

Prímorské sídlo už bolo predtým podľa people.com k dispozícii v roku 2019, ale bolo prerobené na Kenov štýl a je ešte viac ružové.
Takže odráža štýl nového hostiteľa. Kovbojské čižmy a klobúky, koberčeky z hovädzej kože a jazdecké potreby zdobia takmer každú miestnosť v domácnosti. Súčasťou luxusného výletu bude nahliadnutie do Kenovho šatníka na oblečenie, ktoré mu vybrala Barie, budeš sa učiť kovbojský tanec, opaľovať sa pri bazéne a dostaneš svoju vlastnú sadu žlto-ružových kolieskových korčúľ a surfov.

Za koľko? Zadarmo. Ken totiž nie je ekonóm, ale plážový krásavec a cenu nevedel vyrátať… Čo z toho celého nakoniec bude zistíme čoskoro.

Takto to vyzerá, keď je bábika doma

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach