Europa 2 - Maxximum muziky

Madonnin zdravotný stav sa zlepšil a je doma. Rodina sa pripravovala na najhoršie

Pred pár dňami sme ťa informovali o tom, že 64- ročnú speváčku Madonnu museli previezť do New Yorskej nemocnice po tom, ako ju našli v bezvedomí bez reakcie na akékoľvek podnety. Web pagesix.com uvádzal, že speváčka musela byť aspoň jednu noc intubovaná pred tým, než jej odstránili hadičku. Celý čas ju sprevádzala jej dcéra Lourdes Leon.

V stredu jej manažér Guy Oseary informoval fanúšikov na Instagrame, že spevácka ikona dostala vážnu bakteriálnu infekciu, ktorá viedla k niekoľkodňovému pobytu na JISke. Aktuálne sa má Madonna zotavovať, no naďalej zostáva pod zdravotným dozorom. „Očakáva sa kompletné uzdravenie,“ hovoril Guy.

Aj napriek tomu, že manažér hovoril o kompletnom zotavení, jej stav bol kritický a speváčka bola v ohrození života. Mnohé zdroje uvádzajú, že rodina sa bála najhoršieho no speváčka je už z nemocnice doma a infekciu prekonala.

Podľa portálu CNN má speváčka momentálne oddychovať a opätovne naberá silu. Madonna sa má cítiť lepšie, no situáciu nejde hrotiť. Stále podstupuje lekársku liečbu a je nútená odložiť turné, ktoré malo o pár dní odštartovať.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach