Europa 2 - Maxximum muziky

Sexi Damon Salvatore z Upírskych denníkov je dvojnásobným otcom!

Hercom, ktorí sa obaja preslávili ako upíri, sa rozrastá rodinka. Nehrali síce v jednej upírskej ságe, no nakoniec aj tak skončili spolu a odrazu sú štyria! Nikki Reed, ktorá stvárnila upírku Rosalie Hale vo fenoméne Twilight, prednedávnom porodila druhé dieťa, informuje web people.com. Jeho otcom je Ian Somerhalder, ktorý si zahral Damona v seriáli Upírske denníky. Herecké duo tvorí manželský pár od roku 2015 a v roku 2017 sa im narodila dcérka Bodhi Soleil.

„Pred niekoľkými týždňami sme privítali nášho syna, čo môže byť opísané len ako jeden z najkrajších dní môjho života,“ povedala Nikki. Herečka priblížila pôrod a odhalila, že chlapček sa narodil vo vode v pohodlí domova obklopený veľkou dávkou lásky a dodala, že jej srdce sa okamžite zdvojnásobilo. Nikki sa tiež zdôverila s tým, že hoci na nej často skončia rôzne výlučky drobca, nemenila by to, píše spomínaný portál.

Manželia oznámili očakávanie bábätka začiatkom tohto roka na Instagrame. Ian v popise vyjadril svoju obrovskú vďaku jeho manželke slovami: „Všetko, po čom som odmala túžil, bolo mať veľkú rodinu. Ďakujem ti Nik za tento dar. DRUHÉ KOLO, IDEME NA TO!,“ pričom vyzdvihol to, aká je Nikki úžasná matka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach