Europa 2 - Maxximum muziky

RAKOVICKY prichádza s fresh skladbou a klipom, s ktorým sa vrátiš do 90. rokov

RAKOVICKY prináša osviežujúcu novinku Don’t Stop Me, ktorá je skvelým soundtrackom pre nekonečnú jazdu, či už si na ceste, beháš, alebo len potrebuješ pridať do svojho dňa dávku pozitívnej energie.

Videoklip je ladený do atmosféry 90. rokov, čím sa odkazuje na obdobie, keď Marek Rakovicky začínal svoju hudobnú cestu na garážach pod prístavným mostom v kapele Testimony. Dejovou líniou videoklipu je naháňačka, v ktorej spevák uteká pred útočníkmi a počas behu sa mu vyjavujú spomienky na minulosť.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skladba je zároveň povzbudením a manifestom silnej osobnosti. Text piesne sa zaoberá témou sebaprijatia, odhodlania a snahou presahovať vlastné hranice. Spevák sa v nej zúčastňuje na dialógu so svojím vnútorným hlasom a zdôrazňuje dôležitosť sústredenia sa na pozitívne veci so správnym úmyslom.

Pesnička sa ti hneď po prvom počutí dostane pod kožu. RAKOVICKY je známy svojim autentickým prejavom či štýlom a jeho skladby sa dotýkajú mnohých žánrov. Posolstvom novinky je nabudiť poslucháčov k činom, zároveň podporuje to, aby si každý išiel za svojimi snami. „Je to hymna pre všetkých, ktorí nechcú byť zastavení a veria vo svoje vlastné schopnosti,“ hovorí spevák.

Zapínaj si Europu 2 dnes po 17stej, pretože RAKOVICKY príde k Becce a Šortymu a vypočuj si premiéru nového songu live len u nás!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach