Europa 2 - Maxximum muziky

Rita Ora sa prechádzala po uliciach takmer nahá. V čipkovaných šatách ukázala bradavky i celé prsia

Rita Ora nie je len talentovaná, ale aj pekelne sexi, čo si zrejme aj ona sama veľmi dobre uvedomuje. Pred pár dňami sa v meste módy konala módna prehliadka značky Alaïa Haute Couture, ktorá predstavovala svoje kúsky z kolekcie jeseň/zima.

Prítomných bolo mnoho celebrít, no z davu jednoznačne vytŕčala 32-ročná speváčka Rita Ora. Na sebe mala totižto hladké čipkované šaty, ktoré odhaľovali všetko, a to doslova.

Preto, ak si bol v ten istý deň v Paríži ako táto speváčka, možno si mohol vidieť to, o čom mnohí snívajú. Rita bez hanby ukázala celé prsia – pred fotoaparátmi dokonca pózovala a v čiernej priesvitnej róbe vyzerala naozaj neskutočne. Speváčke to veľmi pristalo a veru, nemá sa za čo hanbiť.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Speváčka sa nedávno v rozhovore pre magazín Glamour „posťažovala“ že so súdením ohľadne obliekania sa stretáva počas svojej kariéry príliš často a nie je vraj jediná žena, na ktorú sa svet takto nazerá. Ženy v šoubiznise vraj toto zažívajú oveľa častejšie a vraj ju už nebaví počúvať nevyžiadané rady o tom, či neukázala príliš veľa, uvádza portál pagesix.com.

Speváčka svoj outfit zdieľala aj na svojom Instagrame, a to aj napriek tomu, že ak sa na fotografiách nachádzajú ženské odhalené bradavky, Instagram zvykne fotografie označiť ako nevhodný obsah. Pri Ritiných fotografiách sa to (zatiaľ) nestalo, tak neváhaj a pozri si, aká bola krásna.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach