Europa 2 - Maxximum muziky

Shakira je poriadne odvážna! Najnovšie je z nej morská panna v hromade odpadkov

Shakira opäť raz prichádza s novým singlom. Tento raz na novinke Copa Vacía spolupracovala s Manuelom Turizom. V pesničke sa obaja umelci zaoberajú tým, že chcú od vzťahu viac. Zároveň tento jav prirovnávajú k pitiu z prázdneho pohára.

K novému songu vznikol aj videoklip, v ktorom Shakira znázorňuje morskú pannu v hromade odpadkov. Podľa portálu sonymusicczechrepublic.com má znázorňoval jej skrachovaný vzťah. Speváčka pred pár mesiacmi tvrdila, že song Music Sessions Vol. 53, v ktorom si poriadne kopla do svojho ex, je poslednou kvapkou a viac jej zlomené srdce nebude rozoberať, avšak zdá sa, že opak je pravdou.  Na tvorbe videoklipu sa podieľala samotná Shakira, avšak s tvorbou jej pomohol Jaume de la Iguana.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Aj napriek tomu, že v súkromnom živote zažíva ťažkosti, hudobne sa jej veľmi darí. Spomínaný singel Music Sessions Vol. 53, ktorý bol jej prvým tohtoročným songom, zožal obrovskú slávu. Okrem toho, že sa celosvetovo objavil na predným priečkach rebríčkov, prekonal 14 Guinnessových  rekordov, uvádza český hudobný portál. Shakira momentálne pracuje na novom albume, avšak dátum jeho vydania je zatiaľ nejasný.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach