Europa 2 - Maxximum muziky

Matkou bez pôrodu. Chrissy Teigen a John Legend sú štvornásobní rodičia!

Náhradné materstvo sa stáva súčasťou bežného života a výnimkou nie sú ani známe osobnosti. Modelka Chrissy Teigen a autor hitu All Of Me, John Legend, sa rozhodli ísť touto cestou po tom, ako počas tehotenstva v roku 2020 prišli o svojho synčeka. „Po tom, ako sme stratili Jacka, som si myslela, že sama už nebudem schopná vynosiť viac bábätiek,“ napísala Chrissy v poste na svojom Instagrame. Zároveň dodala, že v roku 2021 kontaktovali agentúru pre náhradné materstvo s tým, že by chceli dve náhradné matky. Každá im mala porodiť zdravé bábo, informuje web bbc.com.

Dieťa vynosila náhradná matka

Chrissy sa však neskôr rozhodla, že by chcela skúsiť ešte raz priniesť na svet dieťa sama, a tak siahli s Johnom po umelom oplodnení. Ako zázrakom sa im v januári tohto roku narodila dcérka Esti! Medzitým bol proces náhradného materstva už v pohybe a náhradná matka Alexandra nosila v lone ich chlapčeka.

Chrissy chválou na Alexandru nešetrí a opísala ju ako „najúžasnejšiu, najláskavejšiu a najsúcitnejšiu náhradnú matku, akú si vedeli predstaviť,“ píše ďalej spomínaný web. Vďaku jej vyjadrili aj tým, že chlapčekovi dali stredné meno Alexander. „Sme takí šťastní, že môžeme povedať svetu, že sme mu dali meno, ktoré bude navždy spojené s tebou,“ píše Chrissy. „Naše srdcia a náš domov sú oficiálne plné,“ prehlásila štvornásobná mamina. Celé meno ich synčeka je Wren Alexander Stephens.

Okrem Esti a Wrena má párik ešte ďalšie dve deti – dcérku Lunusyna Milesa. Pozri sa na túto šťastnú rodinku!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach