Europa 2 - Maxximum muziky

Talentovaná speváčka Dianah Kay spojila v novom singli Lights Out sily s chorvátskym EDM producentom Brunom Pietrim

Lights Out je výraznou energickou EDM skladbou, pri ktorej rozhodne nezostaneš sedieť! Mladá talentovaná speváčka Dianah Kay, ktorú môžeš poznať ako Dianu Kovaľovú sa v tejto skladbe spojila s chorvátskym EDM producentom Brunom Pietrim. Ich spoločný song je o emóciách, túžbe a vzťahu medzi dvoma ľuďmi.

Dianah prišla do štúdia rádia Europa 2, kde prestavila svoju pesničku v exkluzívnej premiére. Vzhľadom na to, že je iná, ako jej predchádzajúca tvorba, Becca a Šorty sa jej pýtali, ako sa jej na novinke pracovalo. Vypočuj si rozhovor!

dianah-kay

„Tanečná hudba, alebo aj EDM, je jeden zo žánrov, ktorý ma najviac baví. Dokonca to bol môj obľúbený žáner, keď som bola malá. Ako deväťročná som počúvala najradšej interpretov ako Calvin Harris, Avicii, Tiesto, Martin Garix a dlhú dobu som sa chcela stať producentkou alebo djkou. Uvedomila som si, aký silný bol na mňa vplyv tejto hudby, až keď zomrel Avicii. Tá správa vo mne zanechala hlboký smútok a nostalgiu. Vďaka Lights Out som si znovu našla cestu k EDM a našla som aj nové (i staršie) skladby, ktoré ma inšpirujú, poznala nových ľudí a získala veľa skúseností,“ vysvetľuje Dianah svoju novú osobnú skúsenosť s elektronickou tanečnou hudbou.

Producent Bruno Pietri k ich spoločnému počinu dodáva: „Môj obľúbený okamžik v klube bol vždy, keď všetky svetlá zhasli. Vtedy má každý možnosť sa úplne odovzdať hudbe, tancovať a uvoľniť svoju vnútornú Dancing Queen! Dianah dokonale preniesla moju víziu tohto okamžiku a stelesnila bohyňu hudby a skvelých zážitkov, ktoré som si predstavoval pri Lights Out. Bolo mi potešením pracovať s umelkyňou, s ktorou zdieľam vášeň pre vytváranie skvelej hudby a ešte lepšej zábavy. Dúfam, že to poslucháči budú cítiť rovnako pri každom jednom vypočutí našej piesne!“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach