Europa 2 - Maxximum muziky

Je to sexi, no s poriadnou dávkou humoru! Jennifer Lawrence pre túto scénku odhodila VŠETKO oblečenie

Pokiaľ chceš vidieť, ako nahá Jennifer Lawrence nakope zadky pár teenagerom, si na správnom mieste! V kinách je už R-hodnotená komédia Nič v zlom s hviezdou filmovej série Hry o život.! Herečka v ňom nielen hrá, no podieľala sa aj na produkcii spolu s Justine Polsky, Naomi Odenkirk, Phillips, Marc Provissiero a Alex Saks, píše web collider.com.

Nájdeš v ňom hviezdy z Broadwaya

Film zastrešuje Sony Pictures Entertainment a sústredí sa na to, ako sa 32-ročná Maddie v podaní Jennifer Lawrence snaží zviesť len 19-ročného Percyho, ktorého stvárňuje Andrew Barth Feldman, ktorý je známy z Broadway muzikálu Dear Evan Hansen. Maddie si najali jeho rodičia, ktorí sa snažia o socializáciu ich syna predtým, ako odíde na vysokú školu.

Vyššie uvedený web ďalej informuje, že sa o réžiu postaral Gene Stupnitsky, ktorý stojí aj za tvorbou niektorých epizód sitkomu The Office a vlastnej show Hello Ladies. Kameru mal na starosti Eigil Bryld, ktorý pracoval na filme V Bruggách z roku 2008. Ďalšími hviezdami, ktoré hrajú v tomto filme, sú Matthew Broderick a Laura Benanti, známi taktiež z Broadway scény. V obsadení sú aj Natalie Morales, Ebon Moss-Bacharach a ďalší skvelí herci.

Pozitívne hodnotenie aj od kritikov

Filmu sa dostala chvála aj od mnohých webov ako rogerebert.com, kde prirovnávajú Jenniferine komediálne schopnosti k herečkám ako Emma Stone či Anna Faris. Dokážu sa odosobniť a okamžite prepnúť mode na bláznivé správanie! Portál collider.com zas píše, že R-hodnotené filmy už nie sú to, čo bývali. Nič v zlom je však príkladom toho, čo robilo tieto filmy špeciálne až ťa to nútilo pozerať ich stále dookola a ako hodnotenie dostal A-.

Ak chceš nachvíľu vypnúť a poriadne sa zabaviť, tento film je ako pre teba!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach