Europa 2 - Maxximum muziky

Koniec obľúbeného seriálu. Prichádza jeho posledná séria!

Je čas na to, dokončiť sa… Teda ukončiť to! Obľúbený seriál Sex Education sa blíži ku koncu a jeho poslednú, štvrtú sériu si budeš môcť pozrieť už 21. septembra na Netflixe!

Exekutívna producentka seriálu Laurie Nunn napísala odkaz fanúšikom, v ktorom stálo: „Sme neskutočne hrdí na Sex Education a sme zaviazaní našim brilantným scenáristom, obsadeniu a štábu, ktorí dali srdce do tvorby každej epizódy. Neúnavne pracovali na tom, aby vám priniesli poslednú sériu a nevieme sa dočkať, kedy sa o ňu s vami podelíme.“

Kto sa vracia a koho už v seriáli neuvidíš?

Web variety.com informuje, že do finále sa nevrátia niektoré obľúbené herečky ako Simone Ashley, Tanya Reynolds či Patricia Allison. Tešiť sa ale môžeš na skvelého Asa Butterfielda v hlavnej úlohe Otisa, na Gillian Anderson v roli jeho matky, na Emmu Mackey ako Meave a na ďalšie známe mená z pôvodného obsadenia. Súčasťou bude aj Ncuti Gatwa ako Eric, hoci popritom zároveň obsadí hlavnú rolu v britskom seriáli Doctor Who. Nováčikmi medzi hereckým obsadením budú Dan Levy, Lisa McGrillis, Thaddea Graham a ďalší.

V poslednej sérii budú Otis a Eric čeliť novej výzve s názvom vysoká škola. Nebude to totiž to, na čo boli zvyknutí. Čaká ich denná joga, silný dôraz na udržateľnosť a decká, ktoré sú pre zmenu populárne kvôli ich láskavosti, informuje ďalej spomínaný web.

Pozeraj trailer!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach