Europa 2 - Maxximum muziky

Počas koncertu Travisa Scotta zomrelo 10 ľudí! Súd teraz rozhodol o jeho nevine

V roku 2021 sa konal festival Astroworld, ktorý sa skončil tragicky. Počas vystúpenia rapera Travisa Scotta nastal chaos, ktorý viedol k úmrtiu 10 ľudí a k tisíckam zraneným. Kvôli tejto nešťastnej udalosti mal 32-ročný raper na krku žalobu. Trvalo to dva roky, no súd v Texase teraz rozhodol. A rozhodol tak, že Travis Scott je v tejto veci nevinný, informujú weby, ktoré sa odvolávajú na jeho právneho zástupcu.

Súd v Texase rozhodol. Raperovi padol kameň zo srdca

Nie je však jasné, aké obvinenia boli umelcovi vznesené. Jeho právny zástupca Kent Schaffer uviedol, že raper neurobil počas svojho koncertu nič, čo by viedlo k tragédii, ktorá sa stala. Zároveň dodal, že spevákovi sa po rozsudku veľmi uľavilo.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Súd mal podľa informácii prešetrovať, či Travis Scott, ktorý bol jedným z organizátorov, dodržal všetky bezpečnostné opatrenia. Tragédia sa stala len pár minút po tom, ako začalo raperove vystúpenie, počas ktorého sa na pódiu objavil aj jeho hudobný hosť, raper Drake.

Mnohí Travisa obviňovali z toho, že aj napriek tomu, že videl, aká je situácia pod pódiom, s vystúpením neprestal a nikto zraneným pod pódiom, ktorí boli doslova udupaní na smrť, hneď nepomohol. Práve naopak, obaja raperi mali aj napriek chaosu aj naďalej burcovať dav, ktorý sa nekontrolovateľne nahrnul čo najbližšie k pódiu.

Travis Scott počas incidentu tvoril pár s influencerkou a modelkou Kylie Jenner. Dvojica má spolu dve deti, avšak začiatkom roka sa mali rozísť a momentálne to vyzerá tak, že sa neplánujú dať znova dokopy. Raper bol obvinený z podvádzania, avšak všetky tieto tvrdenia vyvracal a tvrdil, že nie sú pravdivé.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach