Europa 2 - Maxximum muziky

Chceš ísť na Grape Festival? Tak NASTAV UŠI a možno práve ty vyhráš lístky zdarma!

Či už si fanúšikom alternatívnej hudby, alebo folklóru, na tohtoročnom Grape Festivale si opäť raz príde každý na svoje. Hudobný festival otvorí brány na trenčianskom letisku už 11. augusta a ty si môžeš užiť skvelé dni plné zábavy a top hudby úplne zdarma, a to vďaka Europe 2!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Po lístkoch na YUNGBLUDOVE turné sa zaprášilo. Zaži ho naživo v Trenčíne vďaka Europe 2

Ak chceš zažiť bombastickú show a vidieť naživo Yungbluda, skupinu Billy Barman, Janu Kirschner a mnoho ďalších mien slovenskej i svetovej hudobnej scény, Europa 2 ťa vie dostať na Grape Festival! Ak chceš mať vstupy zadarmo, stačí, ak od 10. do 14. júla budeš počúvať Europu 2, pretože od pondelka do piatku hráme každý deň o dve vstupenky na tento festival. Tak „NASTAV UŠI“, počúvaj Europu 2 a striehni na konkrétny banger!

Tohtoročnými menami, ktoré pútajú pozornosť, sú Yungblud z Anglicka, ktorý sa momentálne dostáva do popredia najmä medzi tou mladšou generáciou a skupina Foals, ktorá taktiež pricestuje až zo Spojeného kráľovstva. Tešiť sa môžeš aj na brutálneho producenta NobodyListen či Paulieho Garanda so Zeou a ich live band. Bude to veľké!

Organizátori len pred pár dňami informovali, že na Grape vystúpi aj folklórne zoskupenie SĽUK. „Pestrá a variabilná mozaika ľudových tancov a piesní z rozmanitej umeleckej tvorby SĽUK-u v podaní profesionálneho tanečného súboru, ľudovej hudby a ženskej speváckej skupiny,“ píše sa na oficiálnej stránke festivalu.

Grape ako módna prehliadka tento raz v duchu Nastavte si medzi sebou zrkadlá

Festival sa každoročne vyznačuje určitým dresscodom a ani tento rok nie je výnimkou. Tohtoročné očakávania sú vysoké, nakoľko témou je: MIRROR MIRRO… Ale čo to znamená?

„Bunka je živý systém, ktorý môže samostatne existovať a rozmnožovať sa. Je to svet s nevymedzenými hranicami s množstvom živelnej energie.V mnohobunkovom organizme prebieha vzájomná komunikácia buniek, ktorá obmedzuje ich samostatnosť. Strata individuality v prospech celku má však významné miesto v evolúcii živých organizmov. Festival je tiež organizmus. Nastavte si medzi sebou zrkadlá, vytvorte bunky, skupiny ľudí, ktoré budú mať niečo spoločné. Spoločnú farbu, znak, znamenie alebo stačí iba spoločný cieľ prísť na festival a zabaviť sa,“ objasnili organizátori.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach