Europa 2 - Maxximum muziky

Sexi frontman kapely Imagine Dragons predviedol svoje schopnosti v bojovom umení

Dan Reynolds je nielen frontmanom obľúbenej kapely Imagine Dragons, no po novom siaha aj po inom ako hudobnom umení. Učarovalo mu to bojové! Popri tvorbe hudby trávi čas trénovaním brazílskeho Jiu-JitsuRenzo Gracie Academy v LA, informuje web jitsmagazine.com.

Po prvý raz sa ocitol aj v skutočnom zápase, kde reprezentoval svoj tím na turnaji Svetovej ligy Jiu-Jitsu. Vyhral niekoľko zápasov a prehral v jednom, čo mu stačilo na zisk bronzu v kategórii bielych pásov! Súťažil v kategórii Master 2 a do 100 kg, informuje ďalej spomínaný web. Je tiež jedným z mnohých hudobných umelcov, ktorí sa tomuto športu venujú pravidelne. Pozri si ukážku zo zápasu!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Kapela je na hudobnej scéne už od roku 2008, pričom sa však v jej začiatkoch prestriedalo viacero členov. Dan je ale jediný, ktorý zotrváva v kapele dodnes. Od roku 2012 si udržiavajú svoju aktuálnu zostavu.

Na výslnie ich vystrelila práve pieseň Radioactive a odvtedy sa držia medzi svetovou špičkou! Stoja za piatimi úspešnými štúdiovými albumami, z ktorých sa každý umiestnil v top 10 v amerických rebríčkoch, píše vyššie uvedený web.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach