Europa 2 - Maxximum muziky

Johnny Depp vo Zvolenskej Slatine NEVYSTÚPI! Koncert sa presúva do tohto mesta

Obyvatelia Zvolena a okolia smútia, no nemali by. Johnny Depp a kapela Hollywood Vampires vo Zvolenskej Slatine síce nevystúpia, no ich koncert sa konať bude. Hviezdy svetového rázu vystúpia v Banskej Bystrici pod holým nebom – na Amfiteátri Paľa Bielika.

Skupina mala vystúpiť neďaleko Zvolena v rámci svojho turné, avšak z organizačných dôvodov muselo byť miesto konania preložené, píše portál myzvolen.sme.sk.

„Z organizačných dôvodov sme nútení koncert Hollywood Vampires 20. júla 2023 presunúť. Koncert sa uskutoční na  Amfiteátri Paľa Bielika v Banskej Bystrici. Ten je známy ako jeden z najväčších na Slovensku, ale aj jeho kapacita je limitovaná. Preto ostáva na predaj už len cca 2 500 vstupeniek,“ upozorňujú organizátori.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Tiež podotkli, že Banská Bystrica má lepšiu infraštruktúru a vyšli im v ústrety, informuje spomínaný web. Koncert sa uskutoční už 20. júla a že narobia poriadny bordel, keďže frontmanom kapely je Alice Cooper, ktorý je známy svojim extravagantným vystupovaním i svojským štýlom.

Kapela vznikla v roku 2012 ako pocta všetkým umelcom, ktorí zomreli počas 70. rokov. O tri roky neskôr vydali svoj debutový album, na ktorom hosťovali napríklad aj Paul McCartney či Dave Grohl z Foo Fighters.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach