Europa 2 - Maxximum muziky

Pamätáš si na svoju letnú lásku? Ronie na ňu spomína v novej fresh skladbe S kým si

Keď sa povie meno Ronie, vybavia sa hity ako 2004, Lonely, Aalijah, V Búrke. Skladby, ktoré sú inšpirované baladami z obdobia nového milénia, čoskoro dostanú aj ucelenú podobu v zhmotnenom albume. Tentokrát sa skladba neviaže na konkrétnu speváčku či song, aj napriek tomu, že v refréne odkazuje na staršiu skladbu Lonely, ktorú má s Dominikou Mirgovou.

Samotný track sa nesie v štýle Latin pop, ktorý tanečné dotvárajú Kristína Bekeová, Nikola Kvetková, Lenka Klimentová a Zuzana Sluková, ktorá je zároveň spoluchoreografkou na tomto klipe a taktiež členkou známej tanečnej skupiny LADYLICIOUS.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„So Zuzkou spolupracujem od klipu 2004 a neviem si ju vynachváliť. Máme veľmi podobne zmýšľanie a toto je dokonca už druhý videoklip, kde sme spoločne tvorili finálnu choreografiu. Baví ma tento proces tvorby. Tentokrát som klipom, ako aj tancom, chcela vystihnúť emócie z leta a letnej lásky. Je tam cítiť túžbu, vášeň, ale aj napätie. Presne o tom je aj pesnička S kým si. O iskre medzi dvoma ľuďmi, ktorí sa nejako stále míňajú, no cítia to napätie medzi nimi. Všetci sme si týmito pocitmi prešli, niektorí aj stále prechádzajú. Ten pocit napätia, keď ešte nevieš, na čom si. Presne o tomto to celé je,“ hovorí speváčka.

Ronie predstavila svoj nový song v exkluzívnej premiére na Europe 2. Vypočuj si, čo povedala u Beccy a Šortyho. Ak sa pýtaš, kedy bude album vonku, máme pre teba odpoveď!

Ronie porozprávala u Beccy a Šortyho o novej pesničke

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach