Europa 2 - Maxximum muziky

Keanu Reeves je miláčikom aj medzi staršími generáciami. Zamilovala si ho 80-ročná pani!

Nie všetky celebrity sú sebestredné a príkladom toho je aj obľúbený herec Keanu Reeves z filmovej série Matrix. Portál brightside.me informuje, že na sociálnej platforme Reddit sa od jedného používateľa objavil post s popisom: „Ak by som zistil, že bola naša kuchyňa cez noc uprataná a povedali by mi, že Keanu sedel 2 hodiny vo vlaku, aby nám ju upratal a nechcel prijať žiadne peniaze, uveril by som tomu.“ Tieto slová napísal ako reakciu na to, čo urobil známy herec, keď ho jedného dňa oslovil používateľov strýko s tým, že jeho 80-ročná matka je do neho zaľúbená.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Jeden telefonát dokáže niekomu zlepšiť celý rok!

Strýko používateľa, ktorý pridal tento post, bol na služobnej ceste v LA práve v období, keď sa opäť dostal na obrazovky obľúbený filmový fenomén Matrix. Jedného dňa bol v reštaurácii a všimol si Keanu Reevesa, ktorý sa tam bol najesť s nejakou ženou.

Strýko slušne počkal, kým dojedia a následne podišiel k hercovi, aby mu povedal, že jeho 80-ročná matka je do neho dlhé roky zaľúbená, pretože jej pripomína jej manžela, a že videla všetky jeho filmy. Strýko určite reakciu Keanu Reevesa nečakal! Podľa spomínaného webu si herec od neho vypýtal telefón so slovami: „Zavolajte jej, chcem sa s ňou rozprávať,“ pričom telefonát trval niekoľko minút. 80-ročná pani potom prehlásila, že jej to zlepšilo celý rok!

Posledné roky pre ňu totiž neboli jednoduché. Na začiatku jej 70. rokov utrpela mozgovú príhodu a kvôli tomu musela tráviť čas najmä doma. Preto sa jednou z jej bežných aktivít stalo sledovanie filmov a niet divu, že si Keanu Reevesa zamilovala! Týmto telefonátom ju aspoň nachvíľu opustil pocit osamelosti a izolovania.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach