Europa 2 - Maxximum muziky

Majself predstavuje ďalšiu novú skladbu. Všetkým chlapom odkazuje, aby dali ego bokom!

Majself len pred nedávno vydal skladbu, ktorú už mal dlhšie v šuflíku. V skladbe Farby sa jeho manželka nepredstavila len ako herečka, ale aj svojim hlasom.

Romantickú linku svojich skladieb preťal novinkou, ktorá znie na prvú ako mužská hymna, ktorá odkazuje na svoje hodnoty. To celé podčiarkli jeho najbližší hudobní kamaráti raper Refew a spevák Jaroslav Oláh a o melodickú linku sa postaral slovenský producent Fillipian.

„Táto skladba nie je o našich egách a ani o tom, že sa chceme ukázať ako frajeri. Tento track v sebe nesie odkaz, aby si išli všetci za svojim tak, ako to cítia a nikto iný len ty sám to vieš dať skutočne do pohybu. Prešiel som si veľmi dlhú cestu, aby som bol tým mužom, na ktorého som patrične hrdý a iba ja, nikto iný nedal svoje ciele a sny do pohybu. Netreba sa vzdávať a netreba si určovať hodnotu niekým iným, iba ja poznám tu svoju,“ hovorí Majself.

Okrem silnej textovej výpovede si chalani pripravili aj špeciálny vizuál, ktorý mal na starosti režisér Pierre Lexis. Ten použil 3D efekty, a to najmä v pasážach, kde rapuje Refew. Čekuj, čo vytvorili!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach