Europa 2 - Maxximum muziky

Dua Lipa urobila rozruch! Na premiéru prišla len v nohavičkách a v priesvitnej sieťke

27-ročná Dua Lipa prišla na premiéru Barbie filmu a všetkým vyrazila dych! Na ružovom koberci sa predviedli v priesvitnej rybárskej sieti, v ktorej je bolo vidieť všetko. Áno, aj kompletne celé prsia!

Speváčka sa bezpochyby objavuje vo fantáziách mnohých ľudí, no teraz si už nemusíš predstavovať, ako vyzerá nahá, keďže svoju skvelú postavu predviedla priamo pred objektívmi fotoaparátov. Čekuj, ako vyzerala – sexepíl z nej doslova sršal!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Svetová premiéra sa nezaobišla bez hviezdnych mien

Aj napriek tomu, že zažiarila, mnohým sa výber outfitu nepáčil a prišiel im nevhodný na túto udalosť. V komentároch pod jej príspevkom píšu zhrození ľudia, ktorí speváčku odkazujú, že síce vyzerá dobre, no na premiéru filmu o Barbie, si mala dať na seba niečo oveľa slušnejšie.

Dua Lipa neprišla na premiéru filmu len tak. Aj ona si v ňom zahrala a podľa doterajších informácii v ňom stvárnila Barbie morskú pannu. Preto druhá polovica ľudí hodnotí outfit ako dobrú voľbu, ktorá podčiarkla postavu, ktorú hrala.

Na slávnostnú premiéru prišli aj hlavní protagonisti Margot Robbie a Ryan Gosling, no celý event sa hemžil smotánkou. Na červenom koberci zapózovali aj Nicki Minaj, Billie Eilish, Sam Smith či Ava Max. 

Snímka, o ktorej hovorí celý svet už nejaký ten piatok, príde do kín už o týždeň, a to 20. júla. Samotný film sprevádza aj celý album, ktorý vyskladali tí najznámejší speváci! Bude to super, čo si myslíš ty?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach