Europa 2 - Maxximum muziky

Ed Sheeran je samé prekvapenie. Fanúšikovia na jeho koncerte tohto hosťa nečakali!

Počas svojho sobotňajšieho koncertu v Detroite spevák Ed Sheeran prekvapil svojich fanúšikov. Povedal im, že by chcel zaspievať cover piesne od amerického rapera Eminema. Začal hrať na gitare a spievať song Lose Yourself. Po pár veršoch vyšiel na pódium samotný Eminem a z coveru sa rázom stal duet dvoch talentovaných umelcov!

Sheeran po odspievaní tejto piesne priznal, že Eminem prišiel, aby zaspieval len jeden song. „Povedal som: Nemôžeš prísť do Detroitu a zahrať iba jeden song,“ a spýtal sa publika, či chcú ešte jeden song, na čo sa ozvalo nadšené výskanie. Dvojici teda nezostávalo nič iné, ako odohrať ďalšiu skladbu, ktorou bol singel Stan. Na konci videa sa publiku prihovára raper so slovami: „Detroit, chýbal si mi! Vážim si ťa, Detroit. Milujem vás!“

Pozri si toto skvelé vystúpenie!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ed Sheeran zrejme miluje prekvapovať iných a urobiť im tým nesmiernu radosť. Nedávno totiž navštívil študentov strednej školy, ktorí mali práve hudobnú skúšku. Zahral im pár svojich piesní, daroval niekoľko gitár a lístky na jeho koncert. Prečítaj si o tom celý článok TU!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach