Europa 2 - Maxximum muziky

Sarah C má nový chytľavý latino song La vida colorida

Nový song, nový klip aj nový album! To všetko má na konte talentovaná speváčka a tanečnica Sarah C. Farebný videoklip ku chytľavej latino novinke s karibským nádychom La vida colorida nakrúcala s režisérom Michalom Nemtudom na Košariskách.

Podľa skladby nazvala aj debutový album, na ktorom nájdu fanúšikovia balady aj tanečné songy od producentov ako Adiss, Peter Pann a Fillipian. Sarah C sa práve vrátila z Ameriky, kde pripravovala pre fanúšikov prekvapenia v podobe anglických piesní a klipov!

„Pieseň sme nahrávali v štúdiu producenta Adama Miščík, ktorého poznáme ako Adissa. Námet ku skladbe, ako aj melódiu, sme vymysleli s mojím ocinom už pred dvoma rokmi počas korony. Adam ju teraz prekopal a dal do výslednej podoby. Nahrávala sa mi výborne, milujem tento štýl hudby, pretože latino je moja láska. Tancujem latino už vyše šesť rokov,“ prezradila Sarah C.

Pestrofarebný a tanečný klip sa nakrúcal v karibskom duchu na Košariskách neďaleko Bratislavy

„Pred nakrúcaním sme čakali na slniečko a konečne lepšie počasie bez mrakov. A  vyšlo nám to. Na pľaci sme mali super partiu a Miško Nemtuda nás správne naladil na letný vibe. Celý klip sme ale museli natočiť za jeden deň, tak sme makali takmer 12 hodín. A kamaráti a kamarátky, ktorí točili so mnou po prvýkrát, boli prekvapení, ako dlho sme boli na Košariskách na pláži. Na konci sme všetci naskákali do vody, takže náročný deň sa skončil happyendom,“ s úsmevom spomína na nakrúcanie speváčka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nový song nájdu fanúšikovia na prvom albume Sarah C s rovnakým názvom La vida colorida

Speváčka a tanečnica pripravovala album rok a pol a je na ňom osem skladieb a jeden remix. „Každé tri mesiace som sa snažila zverejniť vždy nový singel aj s videoklipom, preto vydávam svoj prvý album po roku a pol od vydania prvého singla. Veľmi sa z neho teším, pretože sú tam super pesničky pre teenagerov. Nájdete na ňom všetko, od balady až po tanečné songy. Album sa volá La vida colorida, pretože sú tam naozaj pestré a aj crazy songy,“ hovorí. Taktiež dodáva, že piesne tvorili spoločne podľa speváčkinej aktuálnej nálady.

„Hudbu mi robili producenti ako Adiss, Peter Pann a Fillipian. Sú to profesionáli, takže spolupráca bola na jednotku. Klipy som robila v spolupráci s Miškom Nemtudom a jeho tímom. A nemôžem zabudnúť na Maroška Baňasa, s ktorým so naspievala song Letný vibe. A pri točení klipu s ním bola zábava celý deň,“ hovorí o albume Sarah C.

V Amerike nahrávala nové songy

„Snažili sme sa aj oddychovať, ale hlavne sme nahrávali v štúdiu a točili klipy. Bolo to naozaj náročné, ale s výsledkom som veľmi spokojná.  Nahrali sme dva tanečné songy a dve balady. A natočili sme dva videoklipy. V Amerike je krásne a tie palmy robia svoje, ale naša Európa a Slovensko je naj,“ vyznala sa Sarah C.

Sarah Caroline Ondriáš začínala so spevom v detskej skupine Superdeti. Sarah hrá na klavíri, tancuje latino tance, jazz, folklór aj K-pop. S latino skupinou Mária Lopeza sa práve chystá na majstrovstvá sveta do Maďarska.

Koncom roka 2022 získala krásne druhé miesto v celoslovenskej detskej speváckej súťaži Hviezdička. Všestranná Sarah profesionálne dabuje pre viaceré dabingové štúdiá na Slovensku a aktuálne dokonca dabuje seriály a rozprávky pre streamovaciu platformu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach