Europa 2 - Maxximum muziky

Svalnatý John Cena bude morským mužom vo filme Barbie! Pozri, ako bude vyzerať

Už onedlho, konkrétne 20. júla, sa dostane do kín dlho očakávaný film Barbie so skvelým obsadením, pričom odhalená bola ďalšia rola. Vo filme si zahrá aj americký wrestler a herec John Cena a stvárni Mermana Kena, teda Kena vo verzii morského muža – Atlanťana. Bude úplne hore bez a narastú mu dlhé blond vlasy!

„Tento koncept ma ohromil. Myslím, že to bude film, ktorý si užijú všetci diváci. Myslím, že to bude film, ktorý vyvolá diskusiu. A myslím si, že bude nádherne vizuálne príťažlivý,“ hovorí John vo videu na adresu pripravovaného filmu o obľúbenej detskej bábike. Podľa neho zanechá film v divákoch zmiešané názory a to považuje za najlepšiu formu zábavy, informuje web thedirect.com.

Objaví sa opäť na jednej scéne s Margot Robbie

S tou si zahral aj vo filme Jednotka samovrahov. Okrem toho hral aj v niektorých častiach Rýchlo a zbesilo a vo filme Peacemaker z roku 2022. Podľa všetkého sa John objaví v Barbie ako podmorský Ken po boku speváčky Dua Lipy. Tá má totižto stvárniť Barbie ako morskú pannu. Keďže sa Dua Lipa spolupodieľa aj na soundtracku k tomu filmu, je možné, že aj John Cena v ňom predvedie nejaké jeho hudobné schopnosti. Pozri, ako bude vyzerať!

https://www.youtube.com/shorts/yF7wySXkUmA

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach