Europa 2 - Maxximum muziky

Svetová modelka Barbara Palvin a Dylan Sprouse sa zosobášili! Svadba sa konala blízko Slovenska

Tak, a už sú svoji. Modelka Barbara Palvin, ktorá pôvodne pochádza z Maďarska, no prerazila v modelingu aj za veľkou mlákou, povedala cez víkend „Áno“ svojmu dlhoročnému priateľovi Dylanovi Sprousovi. Toho môžeš poznať z Disney Channel alebo zo sitkomu Priatelia, kde spoločne aj s jeho bratom, dvojčaťom, účinkovali.

Svadba sa podľa maďarských portálov konala v Maďarsku a na internet unikli aj zábery priamo z kostola, ktorý sa má nachádzať v Budapešti. Na fotografiách je vidieť, že Dylanovým svedkom nebol nik iný, ako jeho dvojča Cole. Pozri sa na zábery tesne po tom, ako si sľúbili večnú lásku!

https://twitter.com/ViralMaterialz/status/1681033381872820225

Ich láska začala v Číne

Dvojica sa zosobášila po 5 rokoch chodenia, len mesiac po tom, ako prezradili, že sú zasnúbení. V skutočnosti mal Dylan požiadať modelku už v septembri minulého roka, uvádza portál eonline.com. Pre V Magazine prezradili, že sa hneď od prvého stretnutia roastovali, a to ich práve spojilo.

Zaľúbenci v rozhovore prezradili, že sa mu Barbara po 6 mesiacoch od stretnutia ozvala s otázkou, že je v New Yorku a či sa s ňou nechce stretnúť. Dylan jej však povedal, že si vybrala ten najhorší čas, pretože odchádza na pol roka do Číny.

To však Barbaru neodradilo a odpísala, že je to ten najlepší čas, pretože aj ona tam ide o dva mesiace fotiť kampaň. Čo ale ani jeden z nich netušil bolo, že kampaň sa zruší. Dylan ju chcel však natoľko stretnúť, že jej povedal, aby za ním aj tak pricestovala do Pekingu, kde si dajú romantické stretko. Barbara súhlasila, avšak pod jednou podmienkou, letenku si chcela zaplatiť sama, čo prišlo Dylanovi ako veľmi cool. A tak sa začal písať ich príbeh, ktorý sa cez víkend dočkal pokračovania.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach